Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ακουσίλαος

Ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) παρέμεινε ο Ακουσίλαος που για την 5η αγωνιστική επικράτησε στην Αρχίπολη με 0-2 του τοπικού Εθνικού σ’ ένα ματς με τρεις αποβολές.

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά και στο 3′ άνοιξαν το σκορ με το εύστοχο πλασέ του Παπακωνσταντίνου, ενώ διπλασίασαν τις επιτυχίες τους στο 25′ με το αυτογκόλ του Καρπάτση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των Φανενών.

Πάντως οι αποβολές ήταν… πρωταγωνίστριες στο β’ μέρος. Αρχικά αποβλήθηκε στο 60′ ο Καραμολέγκος για τους πράσινους, ενώ ακολούθησαν οι Στέλιος Τσακίρης στο 80′ για διαμαρτυρία και Κουφός στο 83ο λεπτό για τους Αρχιπολενούς.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Αυγενικού, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Εθνικός: Στελλάς, Τσακίρης Στ., Τσακίρης Γ., Ορφανός, Αλευρόπουλος (80’ Χατζηνικολού), Καρπάτσης (76’ Σαββάκης), Κουφός, Μπαδιεριτάκης, Γιαλλούσης (85’ Μόσχος), Ζαβάρης, Αφαντενός

Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Ευθυμίου, Γιορδαμνής, Σάββενας, Καραμολέγκος, Παστός (64’ Χατζηδημητρίου), Τσίγκρηλας (49’ Κουτσουμπάρης), Χουσενάι, Καβουκλής, Τόμσον, Παπακωνσταντίνου (60’ Πηδιάκης)