Πάρτι… πρόκρισης για Κλεάνθη

Εύκολο μεσημέρι είχε ο Κλεάνθης στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών, καθώς οι Παραδεισιώτες επικράτησαν εντός έδρας με 4-1 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Πλύγκο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (40′) και στην επανάληψη “απλοποίησαν” την υπόθεση πρόκριση όταν βρήκαν δίχτυα άλλες δύο φορές μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο (46′, 50′) με τον Πελέκη και το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πλύγκου.

Το τέταρτο τέρμα των “ροσονέρι” στο 70′ από τον Αλεξανδρίδη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του, ενώ ο Κούρος λίγο πριν το τέλος (89′) σημείωσε το γκολ της τιμής για τους Μαριτσενούς που αγνοούν τη νίκη σε φετινό επίσημο ματς.

Μ’ αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Μιχάλη Τσιβρινή δείχνει πως βρίσκεται σε… φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ αυτό του Γιώργου Σαββιδάκη (επέστρεψε ως αντίπαλος στο γήπεδο της ομάδας με την οποία ξεκίνησε την σεζόν) επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα με στόχο να αρχίσει την “συλλογή” βαθμών προτού είναι αργά.

Τα γκολ:

40′ Εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τον Πλύγκο που έκανε τελείωσε την ενέργεια του με δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

46′ Άστοχη έξοδος από τον γκολκίπερ του Ηρακλή στην εκτέλεση κόρνερ του Γκινή και ο Πελέκης από κοντά σε ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 2-0

50′ Έπειτα από σέντρα του Φωτεινή, ο Πλύγκος με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0

70′ Μετά από εκδήλωση αντεπίθεσης του Κλεάνθη, ο Γκινής έδωσε… έτοιμο γκολ στον Αλεξανδρίδη που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0

89′ Με σέντρα- σουτ ο Κούρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Βούλγαρη, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Φωτεινής (55′ Καρίκης), Μαριάς, Μπαούρης, Ποζατζίδης, Πελέκης (75′ Κρομμύδας), Καλημέρης, Γκινής, Αλεξανδρίδης, Πλύγκος (60′ Λυριστής)

Ηρακλής: Σκυλλάς (46′ Αναγνώστου), Καρίκης Γ.Σ., Λενιού, Τσούφιος, Παπακωνσταντής (75′ Μπάκης), Μπιλιάς, Ανδρεόπουλος, Βασιλώττος Χ., Βασιλώττος Ευ. (78′ Παππάς), Κούρος, Καρίκης Γ.Δ.