Αφεντικό ο Αντίμαχος στο ντέρμπι της Κω

Ο Αντίμαχος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για την Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου Blue Star Ferries αφού επικράτησε με 3-0 της Δόξας Καρδάμαινας. Τα γκολ για τους «κόκκινους» πέτυχαν οι Θωνιάτης (24’), Συνεσίου (64’) και Πης (82’).

Το πρώτο τέταρτο ήταν περισσότερο αναγνωριστικό στο ματς με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν στην πρώτη τους φάση στο ματς να μπουν σε θέση οδηγού αφού ο Θωνιάτης στο 24’ κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με το δεξί έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γιακούμαρου για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους η Δόξα αντέδρασε και έβγαλε φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Αρχικά το σουτ του Πανόπουλου το έβγαλε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία του Μιχαλάκης ενώ Κουρζής Γ. και Λαμάι βρέθηκαν σε θέση βολής αλλά οι κεφαλιές τους πέρασαν άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αντίμαχος ήταν καλός και πίεσε απ’ τα πρώτα λεπτά για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Τελικά το κατάφερε στο 64’ όταν ο Καράλιαμης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Συνεσίου αφού την πήρε μέσα στην περιοχή, προσποιήθηκε ωραία, γύρισε και σούταρε για το 2-0.

Στο τελευταίο 25λεπτο το ματς άνοιξε αφού η Δόξα προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς με τους γηπεδούχους να βρίσκουν αρκετούς χώρους αλλά να είναι άστοχοι στην τελική προσπάθεια για να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα.

Το 3-0 τελικά ήρθε στο 82’ όταν ο Πης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας, βρέθηκε απέναντι απ’ τον Γιακούμαρο και έκανε το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Αλέκος, Στάμος

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Ανδρογιώργης, Ζιώγας, Καράλιαμης (78’ Κόκκαλης), Θωνιάτης, Ατσαλάκης, Βλαντιμίροφ, Μπεκιρλάρι, Συνεσίου (83’ Κατσαρός), Πης

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Αποστολάτος, Χατζησεβαστός, Κορκής(65’ Τσίκνης), Κουρζής Γ., Κουρζής Α. , Λαμάι, Πανόπουλος (75’ Τάλλαρος), Χατζηαντωνίου, Οχτάρας (75’ Παντελής).

giafkasports.gr