Βρήκε “τοίχος” στο Βάτι ο Άρης

Η πολύ καλή αμυντική παρουσία του τοπικού Διαγόρα στο γήπεδο Βατίου ήταν αυτή που έκανε την… διαφορά και έτσι η αναμέτρηση των γηπεδούχων κόντρα στον Άρη έμεινε στο 0-0 για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι κιτρινόμαυροι που ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση και άφησαν δύο πόντους, ενώ απ’ την μεριά τους οι κυανέρυθροι πήραν έναν σπουδαία βαθμό ωστόσο βρίσκονται ακόμη κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί το πρώτο ημίχρονο, αφού μπορεί ο Άρης να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει με εξαίρεση ένα πλασέ στο 30′ του Μαρκόπουλου που απομάκρυνε ο Τύρελης.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Σταυριανού έγιναν πιο απειλητικοί και στο 47′ ο τερματοφύλακας των Βατενών απομάκρυνε σε κόρνερ την σέντρα- σουτ από τον Μαρκόπουλο.

Τα σουτ του Λαμπριανού στο 70′ και του Πατσιαούρα ένα λεπτό αργότερα (71′) ήταν καλά, αλλά όχι ικανά για να καταλήξουν στα δίχτυα και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Πάντως οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη είχαν και αυτή την μοναδική τους ευκαιρία στο τέλος για να “κλέψουν” τη νίκη, αλλά ο Τομάζος πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Σπάρταλης, Σαρρής

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Τύρελης, Καραγιάννης, Ζερβός, Έλληνας, Κούτσι, Πρέτσι, Κατσαρής, Χατζησάββας (77’ Καπουράνι), Παπουρδάνος (84’ Τριανταφυλλίδης), Τομάζος (90’ Ζωάννου), Παπαστεφάνου

Άρης: Φαρμακαλής, Κοτσίκος, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Μαρκόπουλος, Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης, Πατσιαούρας, Παρδαλός (70’ Λαμπριανός)