Ολοταχώς για τίτλο ο… σ-έξι Διαγόρας

Ακόμα έναν… σταθμό προσπέρασε το τρένο του Διαγόρα. Ο γηραιός επικράτησε με το επιβλητικό 0-6 του τοπικού Ηρακλή στο γήπεδο Μαριτσών για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και παρέμεινε φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κόντρα στον ουραγό και ακίνδυνο Ηρακλή, η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τη νίκη προσφέροντας γκολ και θέαμα σε ακόμη ένα παιχνίδι της.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Κιοσέογλου εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαδημήτρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 σκοράροντας κόντρα στην ομάδα του χωριού του και δεν πανηγύρισε.

Λίγο αργότερα (11′) ο Χειμωνέττος με τον Μαθιό έπαιξαν ωραία το 1-2 και ο τελευταίος έστρωσε στον Κιοσέογλου που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου αφού οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (46′) ο Κιοσέογλου έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Αντώνη Αθανασίου και αυτός από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα για το 0-3.

Όπως στην αρχή του παιχνιδιού, έτσι και στην επανάληψη ο Διαγόρας σκόραρε στο “καπάκι” δεύτερο γκολ και το 0-4 ήταν γεγονός. “Δράστης” ο Γεωργαλλής στο 50′ που πρόλαβε την έξοδο του Σκυλλά μετά την μπαλιά του Αντώνη Αθανασίου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο έλειψε να σκοράρει ο Ηρακλής στο 59′, αλλά ο Μπάμπης Βασιλώττος πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κεφάλα χάνοντας την ευκαιρία.

Τρία λεπτά αργότερα (62′) ο Γεωργαλλής πέρασε τον Σκυλλά και από πλάγια θέση έκανε το γύρισμα. Στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Κιοσέογλου που πλάσαρε σε κενή εστία και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Το τελικό 0-6 στο γήπεδο Μαριτσών διαμόρφωσε ο Κιοσέογλου που πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του, έκανε την μπαλιά στον Χειμωνέττο και ο τελευταίος σκόραρε επίσης κόντρα στην παλιά του ομάδα και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της άνετης επικράτησης του Διαγόρα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Καλκαβούρας, Μπαχαρίδης

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σκυλλάς, Τσούφιος, Καρίκης Γ., Λενιού, Ανδρεόπουλος, Μπιλιάς, Βασιλώττος Ε., Βασιλώττος Χ. (74΄Παππάς), Παπακωσταντής Κ. (32′ Μπάκης), Κούρος (84′ Πιστόλας), Καρίκης Γ.Σ. Παναγιώτου

Διαγόρας: Κεφάλας, Καλημέρης Ι., Χειμωνέττος Κ., Παπαδημήτρης, Αθανασίου Α. (70′ Κορλός), Αθανασίου Π., Κιοσέογλου, Γεωργαλής (60′ Καματερός),Τσαγκάρης (55′ Φλεβάρης), Μαθιός, Πεταυράκης