“Σίφουνας” ο Κλεάνθης στην Ψίνθο

Εύκολο απόγευμα είχε ο Κλεάνθης στην αναμέτρησης κόντρα στην Δόξα στο γήπεδο Ψίνθου, καθώς οι “ροσονέρι” επικράτησαν με 0-4 για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Στο μεγαλύτερο διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στο συγκρότημα του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των βυσσινί.

Το 0-1 έγινε στο 23ο λεπτό με το ωραίο σουτ του Γκινή και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στην συνέχεια οι δύο τερματοφύλακες.

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης (46′) ο Αλεξανδρίδης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2 και ακολούθησαν ακόμη δύο τέρματα από τον Κλεάνθη.

Αρχικά ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 49′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Πελέκης στο 63′ της συνάντησης.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τάσης, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Ορφανός Χ., Παναγιωτόπουλος, Μπαρμπαντώνης Ι. (56’ Φραντζής), Δαλκίδης, Τσοπάνογλου, Στελλάς, Σαββούλης, Χατζηνικόλας (80’ Μπαρμπαντώνης Χ.), Ορφανός Β., Τσούλλος (68’ Κουνελλές)

Κλέανθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Καρίκης, Μαριάς, Μπαούρης, Ποσατζίδης (52’ Γιαννίκος), Πελέκης, Καλημέρης, Γκινής (67’ Κρομμύδας), Αλεξανδρίδης, Πλύγκος (64’ Λυριστής)