Το… βιολί του ο Διαγόρας

Ακόμα ένα παιχνίδι “καθάρισε” πανεύκολα ο Διαγόρας που παρέμεινε στην κορυφή και αύξησε την διαφορά του από τους διώκτες του. Στο εναρκτήριο ματς για την 10η αγωνιστική ο “γηραιός” επικράτησε με 4-0 του Διαγόρα Βατίου στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας “τελειώνοντας” την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.

Μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι που πάτησαν… γκάζι από ξεκίνημα άνοιξαν το σκορ. “Δράστης” ο Παντελής Αθανασίου που με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-0 εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Κιοσέογλου.

Στο 19′ οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου έφτασαν στο 2-0. Μετά την σέντρα του Χειμωνέττου ο Γεωργαλλής “ξεχάστηκε” από την αντίπαλη άμυνα και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα (40′) ο Διαγόρας έκανε τρία τα τέρματα του. Ήταν σειρά του Κιοσέογλου να σκοράρει με ωραίο γυριστό σουτ έπειτα από σέντρα του Φλεβάρη.

Στη επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά οι παίκτες του “Ιστορικού” κατάφεραν να σκοράρουν ακόμη μια φορά στο 70′ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Γεωργαλλή για το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Γιακουμάκης, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Διαγόρας Ρόδου: Δαρζέντας, Καλημέρης, Πομπού, Χειμωνέττος, Κόρλος, Πεταυράκης, Αθανασίου Α. (65′ Κιουλτζής), Αθανασίου Π. (46′ Καματερός), Κιοσέογλου, Φλεβάρης, Γεωργαλλής (75′ Σακελλάρης)

Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Αδάμος, Έλληνας, Χατζηκώστας, Χατζησάββας, Παπουρδάνος (60′ Ζωάννου), Παπαστεφάνου, Κούτσι, Πρέτσι, Τριανταφυλλίδης, Καπουράνι (71′ Τομάζος)