Πήρε αυτό που ήθελε ο Κλεάνθης

Μπορεί να μην έπεισε με την εμφάνιση του, αλλά ο Κλεάνθης συνέχισε το νικηφόρο του σερί στην Α’ κατηγορία BlueStarFerries καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Αστέρα Μασσάρων στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι.

Στο γήπεδο Παραδεισίου οι Μασσαρενοί ακολούθησαν ένα πολύ καλό αμυντικό πλάνο που δεν άφηνε περιθώρια για απειλές από τους γηπεδούχους.

Μάλιστα η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη θα μπορούσε πολύ νωρίς να πάρει το προβάδισμα. Στο 15′ ο Βακιάνης έπεσε στην περιοχή από τράβηγμα του Μπαούρη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ωστόσο από τα έντεκα βήματα ο Πάττας δεν βρήκε το στόχο και “σπατάλησε” την ευκαιρία.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους κυανόλευκους, ο Κλεάνθης “βρήκε” το γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Στο 45′ ο Πελέκης έκανε την σέντρα από τα αριστερά και στο πρώτο δοκάρι ο Γκινής με ωραία προβολή έγραψε το 1-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (50′) οι παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή απείλησαν με το σουτ από τον Πλύγκο όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ λίγο αργότερα (74′) ο Αστέρας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο Καλημέρης έκανε την κούρσα κατά μέτωπο και ο Χαλίλ Κιλασίν τον ανέκοψε με φάουλ αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, παρά τις δαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων πως δεν υπήρχε παράβαση στην προσπάθεια του έμπειρου αμυντικού.

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω, οι “ροσονέρι” είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να “κλειδώσουν” τη νίκη ωστόσο και ο Λυριστής με εκτέλεση φάουλ στο 75′ και ο Αλεξανδρίδης με σουτ στο 79′ σημάδεψαν τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

Τελικά οι τίτλοι τέλους στο ματς… έπεσαν στο 93′ όταν ο Αλεξανδρίδης ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι το οποίο ευστόχησε ο Λυριστής για το 2-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Δουλγέρης, Λάζος

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Μπαούρης, Μαριάς, Καρίκης, Ποζατζίδης (84’ Γιαννίκος), Πελέκης (89’ Ατσίδης), Αλεξανδρίδης, Γκινής, Πλύγκος (71’ Λυριστής), Καλημέρης

Αστέρας: Μήλιος, Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Μαυριός (54’ Δημητριάδης), Κώστας (80’ Φωτάρας), Μίρτσεβ, Βακιάνης (85’ Χατζημανώλης), Λερογιάννης, Πάττας