Μοιρασιά στ’ Αφάντου για ΑΕΡΑ και Αντίμαχο

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΑΕΡΑ με τον Αντίμαχο και έτσι έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Στο γήπεδο Αφάντου δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο οι Αφαντενοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους όταν ο Νικολής έκανε το σουτ στο 22′ και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 24′ έγινε το 1-0.

Μετά την σέντρα του Δανά, η άμυνα του Αντίμαχου δεν απομάκρυνε σωστά και η μπάλα έφτασε στον Γιαννακάκη που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Μιχαλάκη.

Στο ίδιο μοτίβο και στο σκηνικό στην επανάληψη. Ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά σε μία απ’ αυτές ο Συμεωνίδης στο 57′ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Εν τέλει η ομάδα που “βρήκε” το γκολ ήταν αυτή της Κω. Στο 71′ ο Χατζησουλεϊμάν έκανε το σουτ και η μπάλα αφού χτύπησε στο πόδι του Συμεωνίδη “ξεγέλασε” τον Καλανδράνη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Αντίμαχος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 81′ να κάνει την ανατροπή, ωστόσο ο Πης σούταρε ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το νικητήριο γκολ είχε και η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα, ωστόσο στο 85′ ο Μιχαλάκης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Επιφάνη.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Ορφανός και Βλάχος

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Ροκάι, Μαλλιάκας, Γαργάλης, Γιαννακάκης, Πλύγκος, Συμεωνίδης, Δανάς, Στεφανής, Νικολής (40′ λ. τρ. Κανελλόπουλος, 67′ Επιφάνης), Φιλιππάκος (78′ Καψαλάκης)

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Ανδρογιώργης Ν., Σωτίρι, Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ,  Συνεσίου (83′ Κατσαρός)