Ορίστηκαν για την Κυριακή, αλλά παραμένουν στον… αέρα τα ματς Ιάλυσου και Ρόδου

Λόγω της επικείμενης 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ τα παιχνίδια για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπορεί να ορίστηκαν, αλλά παραμένουν στον… αέρα. Ανάμεσα τους φυσικά και οι αναμετρήσεις της Ρόδου και του Ιάλυσου. Στην ΕΠΟ επεξεργάζονται τα δεδομένα και δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής όλης της αγωνιστικής.

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει διήμερη απεργία από την Παρασκευή (2/12) στις 18:00 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή (4/12) την ίδια ώρα. Αυτο επί της ουσίας σημαίνει ότι ομάδες από τα νησιά που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν από τη βάση τους, όπως και οι διαιτητές. Βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο 4ος όμιλος (συμμετέχουν Ρόδος, Ιάλυσος), όπου έξι στα επτά παιχνίδια περιλαμβάνουν μετακινήσεις με πλοίο.

Πάντως ορίστηκαν κανονικά τα παιχνίδια και αναμένονται εξελίξεις, ενώ η Ρόδος απ’ ότι φαίνεται θα ταξιδέψει κανονικά την Κυριακή για το παιχνίδι της στην πρωτεύουσα, την ίδια ώρα που πιο “χλωμό” μοιάζει το τοπίο για την συνάντηση του Ιάλυσου κόντρα στην Τριγλία λόγω της… δυσκολίας να έρθει στο νησί μας η αποστολή της ομάδας από την Ραφήνα.

Αναλυτικά:

Κυριακή (15.00):

Οικονομίδειο Στάδιο: Ιάλυσος- Τιργλία Ραφήνας

Διαιτησία: Βλαντής, Μπουμπογιατζόγλου, Παπανδριόπουλός (Πειραιά)

Γήπεδο Ζωγράφου: Ηλυσιακός- Ρόδος

Διαιτησία: Ζαράφης, Αρμακόλλας, Μουτάφης (Κυκλάδων)