“Έπιασε” κορυφή με νίκη στο ντέρμπι ο Απόλλων

Μετά την πολύ σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) κόντρα στον Ευκλή με 1-0, ο Απόλλων Καλυθιών πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που στα πρώτα λεπτά ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά, ωστόσο μετά το μισάωρο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν. Το σκορ άνοιξε στο 34′ ο Σαπαλίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαράνη.

Στο 80′ ο Ροδίτης είπε “όχι” στο πολύ καλό σουτ του Μπερετούλη στην σημαντικότερη ευκαιρία που είχαν οι Σορωνιάτες για την ισοφάριση και έτσι έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο.

Πλέον η ομάδα των Καλυθιών βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας “προσπεράσει” τον αντίπαλο τους και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Κάζας, Ορφανός

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ροδίτης, Τσίττας, Καλτσής, Κυρίτσης, Σπαχιού (87΄Αϊντενίς), Ζουρούδης, Σταυρής (59΄Τσακίρης), Καντιμοίρης , Κούρτι, (73΄Γίδαρης), Σαράντης, Σαπαλίδης

Ευκλής: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος, Μακαρούνας Ε., Λαός, Μπερετούλης, Γεωργαντάς, Κορκίδας (72΄Καλλιώρας), Λαθούρης. Μαντικός (83΄Κώστας), Σχοινάκης, Σιαναβέλης (66΄Καραμανώλης)