Εύκολα ο Ορφέας

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Ορφέας πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Αγίου Ισιδώρου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 10′ με το σουτ από τον Τσαγγάρη, ενώ στο 22′ ο Γεωργιάδης έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Δύο λεπτά αργότερα (24′) ο Αναστασάς απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Κούτσι και διατήρησε στο παιχνίδι την ομάδα του, η οποία έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 45′ όταν ο Μιχάλης Γεωργαλλής “νικήθηκε” από τον Γιαννούλι στο τετ α τετ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (50′) ο Παπανικολάου από κοντά έκανε το 2-0 και λίγο αργότερα (58′) ο Λουκίσσας με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Μπέκας, Καραβελατζή

Συνθέσεις:

Ορφέας: Γιαννούλι, Τσικούρης, Μαντέρ (17΄ λ. τρ.Παπανικολάου), Μπουμπουλάκη, Μαλανδρής, Κούτσι, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης (65΄Κουνενός), Ντριλόν, Λουκίσσας, Τσαγκάρης (17΄λ. τρ. Μόσχου)

Άγιος Ισίδωρος: Αναστασάς, Ταμπουράς, Καλαεντζής, Δημητράκης, Κώτσος, Βονάκης, Γεωργαλλής Μ. (78′ Αναστασάς Α.), Γεωργαλλής Α., Κουτρούλης, Διακοπαρασκευάς (62′ Κιαουρτζής), Σάββενας Κ.(Σάββενας Μ.).