Άρεσαν οι μικροί, προκρίθηκε η Ρόδος

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Γ’ Εθνικής πήρε η Ρόδος που επικράτησε με 0-1 του Πανθηραϊκού σ’ ένα ματς όπου αγωνίστηκαν πολλά “φρέσκα” πρόσωπα για λογαριασμό των “ελαφιών” και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η ενδεκάδα του Σάββα Ορφανίδη αποτελούνταν με όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει το “πράσινο” ρόστερ και άπαντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν πως η Ρόδος έχει παρών και μέλλον.

Οι πιτσιρικάδες με την… καθοδήγηση ορισμένων πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και χάρις ένα τέρμα που σημείωσαν στις αρχές του ημιχρόνου, πήραν τη νίκη- πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μετά το “άκαρπο” πρώτο μέρος, η ομάδα του νησιού μας ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και ο Στάτης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων και αυτό είναι κάτι θετικό εν όψει της συνέχειας αφού η Ρόδος διατήρησε ανέπαφη την εστία της και πλέον βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος αποκομίζοντας πέρα το “εισιτήριο” και αρκετά ακόμη κέρδη.

Συνθέσεις: 

Πανθηραϊκός: Ζωντός, Κορτσινίδης, Τζωρμπατζάκης, Μκρτσιαν, Δρόσος, Σαββίδης, Κρίτσας, Συνολάκης, Γαρυφαλλόπουλος, Παπίτσας, Ζώνας

Ρόδος: Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Νικήτας, Κατσαμάκης, Στάτης, Δημητριάδης, Γανωτάκης (70′ Ραφτής), Βολονάκης, Πατσιλής (55′ Τρέχας), Καρυοφυλλης (82′ Κεχαγιόγλου)