Ροδίτης ο πρώτος Έλληνας στο… πελατολόγιο του Ραιόλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o super-agent Μίνο Ραιολα, ο οποίος μεταξύ άλλων εκπροσωπεί Ζλάταν, Μπαλοτέλι και δεν συμμαζεύεται έβαλε στο πελατολόγιο του τον πρώτο Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Στην Ελλάδα λίγοι τον θυμούνται, μολονότι έκανε ένα πέρασμα για τρία χρόνια από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν πάρει την μεγάλη απόφαση για να φύγει για την Ολλανδία.

ό τα 14 του ο Ροδίτης Παντελής Χατζηδιάκος είναι ενεργό μέλος της Άλκμααρ, με την οποία όχι μόνο έχει υπογράψει τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο (από τον Ιανουάριο του 2015), αλλά από πέρυσι έχει κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παίζοντας μάλιστα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Europa League.

Φέτος, ο 19χρονος αμυντικός αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας νέων της Άλκμααρ, αλλά η είδηση είναι αλλού.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του SDNA, μία εκλεκτή παρουσία έκανε την εμφάνιση της πριν από μερικές ημέρες στο Άμστερνταμ για να παρακολουθήσει τον αγώνα νέων ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ, που έγινε στις 22 Νοεμβρίου.

Ο «πολύς» Μίνο Ράιολα με την ξακουστή πελατεία (Ζλάταν, Μπαλοτέλι και δεν συμμαζεύεται) βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου παρέα με το νέο του λαμπερό «απόκτημα» που δεν ήταν άλλος από τον 19χρονο αμυντικό της Άλκμααρ, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο πελατολόγιο του.

Ασφαλώς είδηση με μεγάλη βαρύτητα, αφού ο Ιταλο-Ολλανδός εκλεκτικός super-agent δεν βάζει όποιον κι όποιον στην λίστα των παικτών που εκπροσωπεί, δείγμα ότι πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Χατζηδιάκου, που όπως υποστηρίζουν στην Ολλανδία θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες της Άλκμααρ, με λαμπρό μέλλον.

sdna.gr