“Αθωώνει” τον Σιδηρόπουλο ο παρατηρητής

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο παρατηρητής της UEFA αθωώνει τον Τάσο Σιδηρόπουλο για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ρίχνοντας την ευθύνη στον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του παίκτη της Λουντογκόρετς στη χθεσινή αναμέτρηση με την Περί Σεν Ζερμέν, μία απόφαση που έκρινε ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου υπέρ της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, όμως, ο παρατηρητής της UEFA ρίχνει την ευθύνη για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον επιπρόσθετο βοηθό Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, αθωώνοντας τον Τάσο Σιδηρόπουλο για τη φάση.

Στην UEFA έχουν πληροφορηθεί για την έκθεση του παρατηρητή, ο οποίος ρίχνει την ευθύνη στον Καλογερόπουλο από τη στιγμή που είναι επιφορτισμένος για τέτοιου είδους φάσεις ως επιπρόσθετος.

Άλλωστε από το βίντεο φαίνεται πως ο Καλογερόπουλος ήταν ακριβώς δίπλα στη συγκεκριμένη φάση που έλαβε χώρα στη δική του πλευρά, ενώ ο Σιδηρόπουλος δεν διέθετε καλή οπτική επαφή καθώς είχε αρκετά σώματα παικτών μπροστά του.

Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως ο Σιδηρόπουλος θα συνεχίσει κανονικά να σφυρίζει στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ αντίθετα για τον Καλογερόπουλο δεν αποκλείεται να υπάρξει… καραντίνα, καθώς το λάθος του ήταν καθοριστικό, κρίνοντας ουσιαστικά την πρωτιά του ομίλου.

sdna.gr