“Ανάσα” για τον Διαγόρα Βατίου

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο τοπικός Διαγόρας στο γήπεδο Βατίου, καθώς επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Λάρδου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και “ρέφαρε” την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τους Μαριτσενούς.

Πρόκειται για μια νίκη- ανάσα για το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη στην “μάχη” που δίνει για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι, όπως και στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Μετά την μία ώρα αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Στάθη Φαρμακίδη μπήκαν στο παιχνίδι, μείωσαν το σκορ και πίεσαν στο φινάλε για να “αρπάξουν” τον βαθμό χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Φάσεις και Γκολ:

30′ Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Κατσαρή, ο Αδάμος έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

36′ Κάθετη μπαλιά του Μοσχή στον Τριανταφυλλίδη που έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

52′ Το σουτ του Μοσχή από καλή θέση έφυγε άουτ

60′ Μπαλιά του Χατζησάββα μέσα στην “καρδιά” της περιοχής και ο Αδάμος με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 2-0

68′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ταγκάεφ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τύρελη που αιφνιδιάστηκα και έτσι έγινε το 2-1

82′ Σέντρα του Ταγκάεφ, ο Καμμάς έπιασε το βολέ στην κίνηση και ο Τύρελης έκανε φοβερή επέμβαση διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Μαυρουδής, Λάζος

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Τύρελης, Κούτσι (70′ Πρέτσι), Καραγιάννης, Έλληνας, Αδάμος, Ζερβός, Κατσαρής, Μοσχής, Τριανταφυλλίδης, Χατζησάββας (78′ Θεοδώρου), Παπουρδάνος, (90′ Χατζηκώστας)

Ηρακλής: Καραγιάννης, Καμμάς, Καλοπήτας, Ζερβός (90′ Καφάλας), Νίκολι, Μπιγκό, Στογιανόφσκι (80΄Κοντός), Φάκκας, Μπρακούσι, Τανγκάεφ, Ευαγγελίδης Στ. (15΄λ. τρ. Μπάρδης)