“Γαντζωμένος” στην κορυφή με Σαπαλίδη ο Απόλλων Καλυθιών

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Ευαγόρα ο Απόλλων Καλυθιών, αλλά στην επανάληψη πάτησε… γκάζι και επικράτησε με 0-3 στο γήπεδο ΕΑΚ χάρις το χατ- τρικ από τον Σαπαλίδη. Παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) οι Καλυθενοί και μετά το πέρασμα της 7ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ευαγόρας έκλεισε του διαδρόμους προς την εστία του Μουχαμεντάνι και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, έχοντας ορισμένες ευκαιρίες χωρίς να τις αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και στο 50′ άνοιξαν με την κοντινή προβολή του Σαπαλίδη, ενώ στην συγκεκριμένη φάση ο Αθανασίου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 60′ ο Σαπαλίδης με κεφαλιά σημείωσε το 0-2 και τα πάντα τελείωσαν, αλλά ο ίδιος παίκτης… πρόλαβε να σκοράρει και τρίτο τέρμα στο 90′ με ψηλοκρεμαστό πλασέ για το τελικό 0-3.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Βασιλείου, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Ευαγόρας: Μουχαμεντάνι, Τσιτσιρής, Ζαλογιάννης (80’ Χίντα), Μανταλιός (70’ Πιστόλας), Τζοβαλίν, Πετράς, Αθανασίου, Παπαντωνίου, Καμπούρης (70’ Κοντούρι), Μανιάς, Βασιλειάδης

Απόλλων: Ροδίτης, Τσίττας, Κάλτσης, Κυρίτσης, Σπαχιού (76’ Στάθης), Ζουρούδης, Καντιμοίρης, Κούρτι, Σαράντης (46’ Τσακίρης), Σαπαλίδης, Μαυρομούστακος (30’ λ. τρ. Αιντενίζ)