Στο… κυνήγι της πρωτιάς ο Ευκλής

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο… ενεργητικό του ο Ευκλής που επικράτησε με 3-1 του Πολύστρατου για την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων τους βοήθησε αρκετά στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ερνίκιολης έχασε την ισορροπία του και μαζί και την μπάλα με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 στην σέντρα που επιχείρησε ο Λαθούρης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, έχασαν ορισμένες ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα και τα κατάφεραν στο 47′ με την κεφαλιά του Παπαβασιλείου που έγραψε το 1-1.

Η χαρά των παικτών του Πολύστρατου “κράτησε” μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 49′ ο Μπερετούλης πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Στο 57΄ο ίδιος παίκτης σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα και διαμόρφωσε το 3-1 χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτησία Κάζας, Σταυρούλιας, Ορφανός

Συνθέσεις:

Ευκλής: Σαμολαδάς, Χατζηκυριάκος, Καλλιώρας, Μακαρούνας Μ., Λαός, Μαντικός (71΄Καραμανώλης), Λαθούρης, Σχοινάκης, Μπερετούλης, Λενιού (46′ Σιαβαβέλης), Γεωργαντάς

Πολύστρατος: Ερνίκιολης, Παπακώστας, Αμοιρόπουλος, Κούτρας, Πόλος, Μπακαρής (76′ Κοιλιάς), Γιώτας, Παπαστεργής (60′ Αλαφάκης), Αποστολόπουλος, Χατζημιχαήλ, Παπαβασιλείου (69′ Μελισσόπουλος)