“Λύγισε” στη Νίκαια ο Ιάλυσος

Πολύ καλά στάθηκε ο Ιάλυσος στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης κόντρα στον πρωτοπόρο Ιωνικό στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο δέχθηκε δύο γκολ και υπέστη την ήττα με 2-0.

Οι “τοξοβόλοι” ήταν καλά διαβασμένοι αμυντικά και κατάφεραν να διατηρήσουν μακριά τους γηπεδούχους από την εστία του Χειμωνέττου, ενώ και ο γκολκίπερ της ομάδας του νησιού μας δήλωσε “παρών” όποτε χρειάστηκε και “κράτησε” το μηδέν.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη, ωστόσο οι Νικαιώτες όσο περνούσε η ώρα στην επανάληψη αύξησαν την πίεση τους.

Από μία ανύποπτη φάση, ο Αργυρίου στο 77′ έδωσε το προβάδισμα στον Ιωνικό και στο 93′ ο Καμαρά “κλείδωσε” τη νίκη για τους πρωτοπόρους.

Φάσεις και Γκολ: 

10′ Πάνω από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε το σουτ που επιχείρησε ο Σταυλάς από το ύψος του πέναλτι

21′ Ο Αργυρίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ- σάϊντ

25′ Μπλόκαρε ο Χειμωνέττος την μπάλα στο σουτ από τον Ζέλο

30′ Εκτέλεση φάουλ από τον Καραλή, η μπάλα έφυγε άουτ

43′ Κάθετη μπαλιά του Παντελίδη στον Αργυρίου που έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ

50′ Μεγάλη επέμβαση του Χειμωνέττου στο σουτ του Ζέλο

62′ Σέντρα από τον Παντελίδη, ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια

77′ Ο Αργυρίου με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χειμωνέττο και έγραψε το 1-0

93′ Μετά από πάσα του Αργυρίου, ο Καμαρά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-0

Διαιτησία: Κουλούδης (Λέσβου), Μπαλιάκα (Λέσβου), Δουλγεράκης (Ανατολική Αττική)

Συνθέσεις:

Ιωνικός: Λέτσο, Προβατίδης, Μεϊμάρογλου (70′ Κατσίκιας), Παντελίδης, Ζαφειρίδης (89′ Κυριακίδης), Κρητικός, Καραλής (48′ Καμαρά), Ζέλο, Αργυρίου, Σαπαλίδης, Πέεφ

Ιάλυσος: Χειμωνέττος, Παφιάκης, Βαλίτζο, Καρπαθάκης, Φυλακούρης, Σταυλάς (78′ Μόσχος), Δελαπόρτας, Ρεκλείτης, Αρχοντούλης, Χατζηφούνας (53′ Αχείμαστος), Λίτσος (86′ Φυλακούρης)