Την Κυριακή υποδέχεται την Αγία Παρασκευή ο ΑΣΤΙΡ

Την προσεχή Κυριακή στις 15:00, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. και την Αγία Παρασκευή, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας μετά τον πολύτιμο βαθμό που πήρε στους Τράχωνες κόντρα στην Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σ’ έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Αγία Παρασκευή, η οποία είναι από τις καλές ομάδες του ομίλου. Μοναδική απούσα από το παιχνίδι θα είναι η Ευαγγελία Κοτσάνη, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου. Η προετοιμασία του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Κολιάδη και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα- εκτός από την Κοτσάνη- εν όψει Αγίας Παρασκευής.

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. συγχαίρει θερμά τον προπονητή μας Ανδρέα Μπιλλιά για την απόκτηση του διπλώματος UEFA C’ στην πρόσφατη σχολή που έγινε στη Ρόδο. Επίσης η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον ιατρό Γιάννη Μιχαηλίδη και τον φυσιοθεραπευτή Περίανδρο Λουιζίδη για τη βοήθεια που παρείχαν στην αθλήτρια μας Ελεονόρα Κουγιού, που ταλαιπωρήθηκε με θλάση στον τετρακέφαλο.
*Στις 7 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Ο.Φ.Η.