“Λευκή” ισοπαλία στα Καρδάμαινα

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Δόξα Καρδάμαινας και Άρης Αρχαγγέλου στο ματς που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Καρδάμαινας για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Με το ξεκίνημα η Δόξα μπήκε επιθετικά και απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Φαρμακαλή να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Χατζηαντωνίου με τον ίδιο μάλιστα να λέει και πάλι «όχι» σε κοντινή κεφαλιά του Αντώνη Κουρζή στο 6’.

Οι γηπεδούχοι παρόλο που είχαν κόντρα τον αέρα ήταν καλύτερη και έβγαλε φάσεις απ’ τα πλάγια αλλά της έλειπε η τελική πάσα με τον Μέμα στο 25’ να πλασάρει λίγο άουτ στην παράλληλη πάσα του Χατζηπαναγιώτη.

Τελικά η υπεροχή της Δόξας δεν μετουσιώθηκε σε γκολ με τον Άρη μάλιστα να χάνει ευκαιρία στο 45’ όταν μετά από σέντρα του Γκίκα ο Παρδαλός πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε και πάλι φουριόζα, με τον Φαρμακαλή να λέει «όχι» σε σουτ του Μέμα. Στο 58’ ο Οχτάρας σούταρε άουτ από πλάγια θέση, ενώ στο 62’ ο Λαμάι έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι και να περνά άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στην κόντρα προσπάθησαν για την ζημιά, ωστόσο τους έλειπε η τελική πάσα και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους γηπεδούχους για την εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος.

Σωστά διαμαρτύρεται ο Άρης Αρχαγγέλου για ένα πλεονέκτημα που δεν άφησε προς το τέλος του ματς ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. Χωρίς πρόβλημα οι Πατσιαούρας και Καραμούτας.

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαραπατσάνης, Κορκής (86’ Γεωργάκος), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α, Κουρζής Ι (81’ Τσίκνης), Παντέλης, Μέμα (72’ Πης), Οχτάρας, Χατζηαντωνίου, Λαμάι

Άρης Αρχαγγέλου (Γιώργος Σταυριανός): Φαρμακαλής, Γιαννίου, Πατσιαούρας, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Συμεωνίδης, Παρδαλός (80’ Θοδωρή), Μαρκόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Τσελεπίδης

giafkasports.gr