Ανατροπή και μεγάλη νίκη για την Δόξα

Τεράστιας σημασίας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή πήρε η Δόξα που επικράτησε με 3-2 του Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο Ψίνθου για την 13η αγωνιστική της πρώτης τοπικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι που επίσης ήθελαν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις, πήραν το προβάδισμα με το τέρμα του Χατζησάββα στο 25′, ωστόσο ο Κοσκινιώτης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 28ο λεπτό.

Η ομάδα από το Βάτι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Τριανταφυλλίδη στο 34′, αλλά ο Τσοπάνογλου στο 35′ έφερε το ματς στα ίσα ξανά και ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν το τρίποντο και δεν κλείστηκαν, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Ορφανού στο 80ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης (Ορφανός, Σαρρής)

Συνθέσεις:

Δόξα.: Ηλίας, Χατζηνικόλας, Κοσκινιάτης (75΄ Κουνελλές), Μπαρμπαντώνης Γ., Κωστομοίρης Γ., Τσοπάνογλου, Λυριστής, Δαλκίδης, Στελλάς, Ορφανός Δ., Ορφανός Β.

Διαγόρας.: Τύρελης (40΄ λ.τρ. Μαυρουδής), Έλληνας, Καραγιάννης, Θεοδώρου, Μοσχής, Ζερβός, Δραγάτης (46΄ Χατζηκώστας), Ζωάννου (6΄ λ.τρ. Πρέτσι), Παπουρδάνος, Χατζησάββας, Τριανταφυλλίδης