Ερμής Ζωνιανών- Ιάλυσος 0-0 (Ζωντανά)

Δύσκολη αποστολή στα Ζωνιανά για τον Ιάλυσο. Οι τοξοβόλοι για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) αντιμετωπίζουν τον Ερμή και εσείς έχετε την δυνατότητα μέσα από το fmtop.gr να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα.

Δημοτικό Ζωνιανών (15.00): Ερμής Ζωνιανών- Ιάλυσος  0-0 Τελκό

Διαιτησία: Κουναλάκης, Μαυρουδής, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ανδρεαδάκης, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Πουλάκης, Πασσιαλής, Φαμπίνιο, Τοπούζης, Ανωγειανάκης, Σκουτέλης

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέτος, Φυλακούρης, Παπασπύρος, Walidjo, Παφιάκης, Σταυλάς, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Αρχοντούλης, Αχείμαστος, Ρεκλείτης

ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ: 

1′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Φαμπίνιο έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χειμωνέττου.

2′  Ωραία μπαλιά του Τοπούζη στον Σκουτέλη, ο Σκουτέλης τετ-α-τετ αριστερά μέσα στην περιοχή με τον Χειμωνέττο, το σουτ έδιωξε εξ’ επαφής ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου.

4′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Κόψιμο Σταυλά από δεξιά, σουτ του Παπασπύρου μόνος του από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ανδρεαδάκη.

18′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, τη δέχθηκε ο Αχείμαστος για δυνατό μαρκάρισμα στον Ανωγειανάκη στη μεσαία γραμμή.

22′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παφιάκη από αριστερά, μπλόκαρε σταθερά ο Ανδρεαδάκης.

28′  Μπαλιά του Πουλάκη στον Τοπούζη που σκόραρε με σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή, σηκωμένο ωστόσο το σημαιάκι από τον β βοηθό Μαυραντωνάκη.

38′ Πάσα του Πρωτογεράκη, σουτ του Πασσιαλή από αριστερά, έπεσε και μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Χειμωνέττος.
45′ Σουτ του Σταυλά από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και έφυγε κόρνερ.

Ημίχρονο στα Ζωνιανά σε ένα δυνατό παιχνίδι, 0-0.

50′ Φάουλ του Ανωγειανάκη από καλή θέση, μπλόκαρε ο Χειμωνέττος.

53′ Έπαιξαν ωραία το 1-2 Παφιάκης και Παπασπύρος, ο Παφιάκης βγήκε απέναντι στον Ανδρεαδάκη, ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον β’ βοηθό Μαυραντωνάκη και ενώ προηγουμένως το πλασέ του μπλόκαρε ο Ανδρεαδάκης.

56′ Κόρνερ Ανωγειανάκη από αριστερά, ο Χειμωνέττος έδιωξε με γροθιές, γυριστό σουτ του Πασσιαλή μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Χειμωνέττου.

59′ Ο Τοπούζης έστρωσε ωραία με το στήθος στον Φαμπίνιο που απέναντι από τον Χειμωνέττο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον α’ βοηθό Μαυρουδή.

64′ Επικίνδυνο γύρισμα του Παφιάκη από αριστερά για τον Ιάλυσο, δεν βρήκε τη μπάλα ο Αχείμαστος που ήταναφύλακτος μέσα στην περιοχή.
68′ Σουτ του αμαρκάριστου Πουλάκη μέσα στην περιοχή του Ιάλυσου, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χειμωνέττου.
72′ Γύρισμα του Τοπούζη από αριστερά μέσα στην περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Χειμωνέττος.