Πέρασε “καρφί” από την Κρεμαστή και ξέφυγε ο Διαγόρας

 

Το ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας βάφτηκε κυανέρυθρο, καθώς ο Διαγόρας επικράτησε με 0-3 του Φοίβου στην Κρεμαστή και αύξησε την διαφορά στους επτά βαθμούς.

Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου προελαύνει για τον τίτλο έχοντας το απόλυτο, ενώ οι Κρεμαστενοί δέχθηκαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και ξεκίνησε με τον γηραιό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, την ίδια στιγμή που στο πρώτο μέρος ο Φοίβος αναζητούσε στην κόντρα επίθεση το γκολ.

Οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια με το 0-0, αλλά στην επανάληψη ο Διαγόρας ήταν πιο επιθετικός και εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του δόθηκαν για να γίνει επικίνδυνος.

Στο 63′ ο Μαθιός έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Φελεγκάκη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Από τα 11 βήματα ο Γεωργαλλής έκανε το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 79′ μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γεωργαλλής και σκόραρε προ κενή εστίας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαρίνος έκανε την σέντρα και ο Παντελής Αθανασίου με φοβερό σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτησία Δημαράκης, Σπάρταλης, Λάζος.

Συνθέσεις:

Φοίβος: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Αξιώτης, Παλάζης, Καραγεωργίου (78΄ Τρέχας), Χατζηκοσμάς, Ορφανίδης Ν.

Διαγόρας: Δαρτζέντας, Καλημέρης, Χεμωνέττος, Παπαδηνήτρης, Αθανασίου Αντ., Μαθιός (84΄Πομπού), Κιοσέογλου( 52΄λ.τ. Μαρίνου), Γεωργαλλής( 81΄Φλεβάρης), Τσαγκάρης, Πεταυράκης