Χ-ωρίς νικητή το Κατταβιά- Διγενής

Ανοιχτούς λογαριασμούς στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (Α’ όμιλος) Κατταβιά και Διγενής, καθώς το μεταξύ τους ντέρμπι έληξε χωρίς νικητή μετά το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τσουκαλά που εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στον γοφό.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Νασόπουλος με ωραία σέντρα στο 17′ βρήκε τον Δράκο και ο έμπειρος σέντερ φορ με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Η απάντηση του Διγενή ήρθε στο 25′ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Πλαγγέτης από τον Κουμπιάδη και το εκτέλεσε εύστοχα ο Αμπελάς για το 1-1. Διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη οι δύο αντίπαλοι… αλληλοεξουδετερώθηκαν και έτσι έμεινε το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τσέτσος, Σταυρούλιας.

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Αυγέρης (63’ Τσίρκος), Στεφανάκης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης, Ντούπης (84’ Σέντης), Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασόπουλος, Μήτρου

Διγενής: Νικολέττος, Ζαχαρίας, Τσουκαλάς (3’ λ.τρ. Μάνο), Κατσούλης, Κώττης, Χουτεσιώτης, Παπασταμάτης, Αμπελάς, Τζουανάκης (81’ Χετεμάι), Πλαγγέντης (87’ Τριπολίτης), Διακάκης