Τίμησαν την μνήμη του Νίκου και ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας το παιχνίδι στην μνήμη του Νίκου Κυπραίου που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αγάπης.

Αντιμέτωποι τέθηκαν οι παράγοντες ΕΠΣΔ και σωματείων με τους διαιτητές του συνδέσμου του νομού μας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν χορταστικό θέαμα στους θεατές και αυτό αποδεικνύεται από το τελικό 6-3 υπέρ των διαιτητών.

Οι διαιτητές έδειξαν προυλαρισμό στην επίθεση, σε αντίθεση με την ΕΠΣΔ που στηρίχθηκε επιθετικά κυρίως στον Χρήστο Ψέλλα, αλλά και στον Παναγιώτη Διακοφώτη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ήταν και αυτός που… έσπασε το ρόδι στο σκοράρισμα για την ομάδα του.

Μείωσε με άριστο εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε 1-4, αφού προηγουμένως είχαν… προλάβει οι διαιτητές να πάρουν “αέρα” τεσσάρων τερμάτων με σκόρερ τους Διαμαντέα, Ζαννετίδη, Παπαβασιλείου και Δουλγέρη.

Ο Μαυρουδής έκανε το 1-5, προτού αναλάβει δράση το μεγάλο αστέρι της ΕΠΣΔ Χρήστος Ψέλλας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος “εξέθεσε” δύο φορές την αντίπαλη άμυνα μέσα σε ελάχιστα λεπτά και με δύο υπέροχα τέρματα μείωσε σε 3-5.

Το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, αλλά για λίγα μόλις λεπτά, καθώς ο Διαμαντέας διαμόρφωσε το τελικό 6-3 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και σφράγισε την επικράτηση της ομάδας του.

Διαιτησία: Ορφανός, Τσέτσος, Ροδίτης

Συνθέσεις:

ΕΠΣΔ: Διακογεωργίου, Κελέσογλου, Κωνσταντίνου, Ζωάννου, Γιακάι, Στεφανάκης, Στεργενάκης, Καβουκλής, Φτάκλας, Σφυριαλλάς, Καραγιάννης, Διακοφώτης, Ψέλλας, Κεχαγιόγλου, Πηδιάκης

Διαιτητές: Σαρρής, Διαμαντέας, Δουλγέρης, Παπαβασιλείου, Καραγιάννης, Γιακουμάκης, Τσοπανάκης, Ζαννετίδης, Αλεξίου, Μοσχάτος, Μπερδεμπές, Πλάτσης, Μαυρουδής, Σπάρταλης, Αντωνάς