Πρόστιμα και… απαγορεύσεις σε παράγοντες και σωματεία

Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής ανακοίνωσε τις αποφάσεις της επί απολογιών.

Αναλυτικά:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ

Φ.Α. ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ  10/12 (12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.

Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ΣΑΒΒΑ ΣΦΥΡΙΑΛΛΑ- ΠΡΟΕΔΡΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για δύο (2) αγωνιστικές.

(Άρθρο 5’ παρ. 1γ’ –  Άρθρο 14’ παρ. 2’ και Άρθρο 12’ παρ. 1α του Π.Κ.)

Φ.Α. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ– ΑΣ ΟΡΦΕΑΣ  10/12 (8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΣ ΟΡΦΕΑΣ» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο ογδόντα (80) ευρώ.

Στους αναγραφόμενους στο Φ.Α. Γ. ΜΑΧΡΑΜΑ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Σ. ΚΕΛΕΣΟΓΛΟΥ- ΠΡΟΕΔΡΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για δύο (2) αγωνιστικές έκαστος.

(Άρθρο 5’ παρ. 1γ’ –  Άρθρο 14’ παρ. 2’ και Άρθρο 11’ & 12’ παρ. 2’ και 1α αντίστοιχα του Π.Κ.)

Φ.Α. ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ  11/12 (8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.

(Άρθρο 5’ παρ. 1γ’ –  Άρθρο 14’ παρ. 2’ και Άρθρο 15’ παρ. 3’ του Π.Κ.)

Φ.Α. Α.Ε. ΚΩΣ – ΠΑΟΚ ΚΩ  10/12 (6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο «Α.Ε. ΚΩΣ» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο τριάντα  (30) ευρώ.

Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Κ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για μια (1) αγωνιστική. (Άρθρο 5’ παρ. 1γ’ –  Άρθρο 14’ παρ. 2’ και Άρθρο 11’ παρ. 2’ του Π.Κ.)

Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 23.01.2017 (Άρθρο 33’ παρ 2’ του ΠΚ)