Ορφανίδης: “Να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία το νέο έτος”

Την ερχόμενη Πέμπτη θα αποκτήσει και πάλι… ζωή το στάδιο της Ρόδου αφού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές των “Ελαφιών”. Ο Σάββας Ορφανίδης είχε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με τους παίκτες έως και την περασμένη Παρασκευή και ο λόγος που αποφασίστηκε οι “πράσινοι” να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς την Πέμπτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι αρκετοί εξ αυτών κατάγονται από τα βόρεια Ελλάδα και θα ήταν αρκετά επίπεδο το ταξίδι της επιστροφής”.

Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σκοπός για τους “πράσινους” αποτελεί να παρουσιαστούν περισσότερο ανταγωνιστικοί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου η ομάδα να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου, Σάββας Ορφανίδης αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής λέγοντας:

Η πορεία της ομάδας μας κρίνεται ικανοποιητική με βάση το ότι η Ρόδος το καλοκαίρι δεν κατάφερε να οργανωθεί όπως έπρεπε. Έκανε ελλιπέστατη προετοιμασια και είχε ελλιπέστατο ρόστερ. Σιγά-σιγά αρχίζουμε οργανωνόμαστε και τα αποτελέσματα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο και εύχομαι με τη νέα χρονιά να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία”.

Ερωτηθείς για την θετικότερη στιγμή όσον αφορά τη σεζόν που ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε: Η πιο θετική στιγμή είναι ότι βρέθηκε διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά και η ομάδα πήρε το δρόμο της και η αρνητικότερη είναι ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενώ η ομάδα είχε ανέβει κατηγορία δεν διέθετε τίποτα απ” ότι θα έπρεπε να διαθέτει για να δουλέψει και για να πορευτεί στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής”.

stoplekto