Κώστας Ορφανίδης : Μαγεύει με την καταπληκτική φωνη του

Ο Κωστας Ορφανιδης γεννηθηκε στη Ρόδο στις 21 Μαιου του 1997. Ξεκινησε να ασχολειται με την μουσικη και το τραγουδι στα 15 οταν και μετετρεψε ενα τραγουδι του Παντελιδη σατυριζοντας τους συμπαικτες του στο εφηβικο της ομαδας του Φοιβου Κρεμαστης για την κακη αποδοση και την ηττα σε εκεινο τον αγωνα. Στα 16 του πρωτοεμφανιστηκε σε πιστα τραγουδωντας και εντυπωσιαζοντας τους θαμωνες τοτε με το νεαρο της ηλικιας του και την ομορφη χροια της φωνης του. Στη συνεχεια εμφανιστηκε στην πιστα του Αστρα και του Aρενα κερδιζοντας τις εντυπωσεις αλλα και την αγαπη και τον θαυμασμο του Ροδιτικου κοινου.Μεχρι και το τελος των εορτων θα συνεχισει να εμφανιζεται στο κεντρο Αστρα οπου γνωριζει μεγαλη επιτυχια.

Το ταλεντο του στο τραγουδι δεν περασε απαρατηρητο με αποτελεσμα να ενδιαφερθει η εταιρεια * Spin records * και να παρει τα δικαιωματα του Κωστα αναλαμβανοντας παραλληλα και την κυκλοφορια των τραγουδιων του αλλα και την καλιτεχνικη του πορεια.  Εγινε λοιπον πολυ νωρις στα 18 του , ενα ονειρο πραγματικοτητα και τωρα απλα περιμενει στο αμεσως επομενο διαστημα να μετακομισει και να εμφανιζεται σε φημισμενα μαγαζια της Αθηνας. Μεχρι στιγμης εχει κυκλοφορησει επισημα δυο τραγουδια το * Ολα καλα *

 με στιχους και μουσικη δικους του και το * Εχεις καταστρεψει κοσμο * με στιχους της Βικυ Γεροθοδωρου και μουσικη δικη του. 

Εκτος απ το οτι τραγουδαει ο Κωστας , παραλληλα διαπρεπει και στην συνθεση τραγουδιων και στιχους και μουσικη.  Ηδη ξεκινησε να δινει τραγουδια του σε καλιτεχνες. Το πρωτο του το εδωσε στον Βαλαντη και ο τιτλος του ειναι * Σε ενα τραγουδι *. Επισης εχει γραψει την μουσικη σε αρκετα τραγουδια μεγαλης στιχουργου τα οποια θα κυκλοφορησουν αμεσα.
Εμεις απο την πλευρα μας ευχομαστε στον Κωστα να μεγαλουργησει στο δρομο που διαλεξε και συντομα να μαγευει με την καταπληκτικη φωνη του στις Αθηναικες πιστες.