Εντυπωσίασε και περνάει το “μικροσκόπιο” της Ατλέτικο ο Κιουτσιούκης

Φοβερές εντυπώσεις άφησε στους προπονητές της Ατλέτικο Μαδρίτης ο νεαρός Νίκος Κιουτσιούκης και το καλοκαίρι αναμένεται να μεταβεί στην ισπανική πρωτεύουσα για να δοκιμαστεί από την ομάδα.

Ο 12χρονος ποδοσφαιριστής (10/3/2005) ανήκει στις ακαδημίες του ΑΕΡΑ και το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στην Αθήνα όπου προπονήθηκε σ’ ένα καμπ που διωργανώνει η Football Development Experts που “τσεκάρει” ταλέντα.

Εκεί βρέθηκαν και προπονητές της Ατλέτικο οι οποίοι ξεχώρισαν για τις ικανότητες του τον πιτσιρικά και πρότειναν στο πατέρα του να επισκεφθούν την Μαδρίτη για να περάσει το παιδί από το “μικροσκόπιο” και των υπόλοιπων προπονητών μίας από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Σαφέστατα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη τιμή που δείχνει πως ο πιτσιρικάς έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κιουτσιούκης είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως εξτρέμ με δυνατότητα να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.