Ποσειδών: “Θα υπερασπιστούμε με κάθε δύναμη το όνειρο μας”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Δόξα Καρδάμαινας, όπου οι κυανέρυθροι έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις για τις χθεσινές διαμαρτυρίες της διοίκησης του ΑΣΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ειναι πλέον γνωστό, ότι ο Ποσειδώνας Καρπάθου αποτελεί ομάδα κόσμημα για το ποδόσφαιρο του νησιού και της Δωδεκανήσου γενικότερα. Όχι για τις τεράστιες αθλητικές επιτυχίες, άλλωστε για μας αυτός δεν ειναι αυτοσκοπός, αλλα για όσα πρεσβεύει. Για το ήθος, τις αξίες, τα ιδανικά και το όραμα του. Ο Ποσειδωνας Καρπάθου θέλει και εχει κάνει σημαία, ενα ποδόσφαιρο διαφορετικό που θα διέπεται απο όσα πρεσβεύει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Το αποδεικνύουμε κάθε φορά που ένα σωματείο έρχεται να αγωνιστεί στην Κάρπαθο και στον τρόπο με τον οποίο τους φιλοξενούμε. Οι δεκάδες ευχαριστίες στα ΜΜΕ το αποδεικνύουν.
Είμαστε ένα σωματείο όμως, που δίνει καθημερινό αγώνα όχι για να αγοράσει παίκτες, αλλα να επιβιώσει. Ξέρετε καλά κύριοι, ότι ο Ποσειδωνας εχει τα μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδα απο ΟΛΕΣ τις ομάδες του νόμου λόγω των ιδιαίτερων γεωγραφικών συνθηκών. Όμως ειναι εδώ, ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, είτε παίζει στην Ά κατηγορία είτε στην Γ’ κατηγορία.
Στο χθεσινό παιχνίδι θεωρήσαμε ότι κάποιοι δεν σέβονται τους κόπους μας και για αυτό αντιδράσαμε με τρόπο που ίσως δεν μας τιμά. Αλλα σε αυτή την ομάδα έχουμε πετύχει γιατί ότι κάνουμε το κάνουμε με πάθος. Αυτό μας εχει κάνει να παλεύουμε στην εσχατιά του Αιγαίου με θεούς και δαίμονες.
Σεβόμαστε την ΕΠΣΔ και τον πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη και το όραμα του. Είμαστε δίπλα του καν ειναι δίπλα μας. Σεβόμαστε όλους τους διαιτητές της δύναμης της ΕΠΣΔ και το έχουμε αποδείξει.
Ελπίζουμε ότι έγινε χθες στο γήπεδο Πηγαδιών να ειναι ανθρώπινο λάθος. Το σεβόμαστε. Αλλα να είστε σίγουροι ότι αν αυτά τα «ανθρώπινα» λάθη συνεχιστούν, θα μας βρείτε απέναντι σας. Θα υπερασπιστούμε με κάθε δύναμη το όνειρο μας».