“Γκαζωμένος” τη νέα χρονιά ο Κλεάνθης

Με 0-4 πέρασε απ’ την Καρδάμαινα ο Κλεάνθης Παραδεισίου στην εξ αναβολής αναμέτρηση για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Γκινής (19’ πεν.), Αλεξανδρίδης (59’, 88’) και Πλύγκος (61’) τα γκολ της ομάδας του Μιχάλη Τσιβρινή. Έντονα παράπονα απ’ τον Ωραιόπουλο έχουν οι γηπεδούχοι για την φάση του πέναλτι αφού θεωρούν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά στο ματς η Δόξα κατάφερε να ισορροπήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα για να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα.

Στο 19’ ο Αλεξανδρίδης βγήκε στην κόντρα ο Τσίκνης τον ανέτρεψε (πιθανότατα εκτός περιοχής) με τον Ωραιόπουλο που πάντως ήταν κοντά στην φάση να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Γκινή να ευστοχεί για το 0-1.

Μετά το γκολ η Δόξα Καρδάμαινας έβγαλε αντίδραση και δημιούργησε φάση με τον Χατζηαντωνίου να πλασάρει από πλάγια θέση και τον Καστανάκη να διώχνει με τα πόδια ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηαντωνίου ο Χατζησεβαστός πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση και πατούσαν την περιοχή του Καστανάκη ωστόσο υστερούσαν στην τελική πάσα. Ο Κλεάνθης προσπαθούσε με τον ταχύτατο Αλεξανδρίδη να ψάξει στην κόντρα ένα δεύτερο γκολ και το κατάφερε στο 59’ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος τροφοδότησε τον Πλύγκο που από κοντά έκανε το 0-3 και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα της Ρόδου.

Η Δόξα συνέχισε να κυκλοφορεί και έβγαλε φάσεις στο ματς με τον Αντώνη Κουρζή αλλά και τον Χατζηπαναγιώτη ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της τιμής και σα να μην έφτανε αυτό στο 88’, και ενώ ο Χαντακάρος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, είδε τον Αλεξανδρίδη στην αντεπίθεση να γράφει το τελικό 0-4.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Γιαμούζης, Παγώνης

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Χατζησεβαστός, Παντελής, Κουρζής Α., Τσίκνης (29’ λ.τ Πης), Χατζηπαναγιώτης, Κουρζής Γ., Λαμάι, Χατζηαντωνίου, Πατσαβούδης (72’ Τάλλαρος), Οχτάρας (81’ Χαντακάρος)

Κλεάνθης Παραδεσίου: Καστανάκης, Μαριάς, Γιαννίκος, Κρομμύδας, Γιατσιάτσιος, Ποζατζίδης, Λερογιάννης, Πελέκης (68’ Καρίκης), Πλύγκος (86’ Φουζιοτζιά), Αλεξανδρίδης, Γκινής (73’ Θάνος)

giafkasports.gr