Αστεράτο “ποδαρικό” για τον Αντίμαχο

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για το 2017 ο Αντίμαχος, καθώς η ομάδα της Κω επιβλήθηκε με 0-3 του τοπικού Αστέρα στο γήπεδο Παστίδας σε εξ αναβολής ματς για την Α’ κατηγορία BlueStarFerries.

Μπορεί στο πρώτο μέρος το ματς να ήταν μοιρασμένο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν πιο αισθητή την παρουσία τους επιθετικά και πήραν σοβαρό προβάδισμα νίκης.

Στο 27′ από μια στημένη μπάλα, η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη πήρε το προβάδισμα. Ο Συνεσίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Σωτίρι με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Πριν… συνέλθουν οι Παστιδενοί, οι ερυθρόλευκοι έκαναν δύο τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα ο Θωνιάτης πέρασε κάθετη μπαλιά στον Μποϊλή και ο έμπειρος παίκτης στο 33′ πλάσαρε εύστοχα απέναντι από τον τερματοφύλακα για το 0-2 σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για περίπτωση οφ- σάϊντ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Πάττα μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να φτάσουν γρήγορα στην επίτευξη του γκολ που θα τους “έβαζε” στο παιχνίδι.

Παρότι είχε τις προϋποθέσεις, ο Αστέρας όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ, αλλά δέχθηκε και τρίτο στον “επίλογο” του ματς. Στο 88′ ο Συνεσίου με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σαρρής, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Παγκράτης, Λυκομέντι, Χαριτάκης, Καρύδης, Φελεσάκης (62′ Καλαγρής), Κυπριώτης (55′ Πολυχρονης), Μπάρδης, Λολάκης, Πάπα, Στεργιόπουλος (73′ Ισκάς)

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Σκαλέρης Γ. (67′ Κάρλος), Καράλιαμης, Σωτίρι, Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Πης (85′ Μπίλλης), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Συνεσίου