“Πάγωσαν” τα… ελάφια στο Περιστέρι

Δεν κατάφερε να κάνει καλό “ποδαρικό” στη νέα χρονιά η Ρόδος, καθώς τα “ελάφια” ηττήθηκαν με 1-0 από τον Άγιο Ιερόθεο εκτός έδρας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος).

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό επέβαλλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να σκοράρουν πολύ νωρίς το τέρμα που έμελλε να είναι αυτό που έκρινε το νικητή.

Στο 5ο λεπτό ο Μπιρμπίλης έκανε το κοντινό πλασέ και ο Ανδρίκος απομάκρυνε σωτήρια πάνω στην γραμμή, ωστόσο λίγο αργότερα (8′) ο Θανόπουλος με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Άγιος Ιερόθεος πίεσε για το δεύτερο τέρμα κόντρα σε μία Ρόδο που βρίσκονταν σε θέση άμυνας και δεν μπορούσε να επιτεθεί με αξιώσεις για να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Με μπροστάρη τον Σαγανά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο τέρμα, αλλά ο Πάππος και ο Ανδρίκος που έσωσε για δεύτερη φορά την εστία της ομάδας του πάνω στην γραμμή “κράτησαν” το υπάρχον σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του νησιού μας κατάφερε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία τους επιθετικά, ενώ παράλληλα μέχρι τα μέσα του β’ μέρους δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους.

Στο 70′ η μπάλα απ’ το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Χατζηλιόντα, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Από το 80′ και έπειτα η ομάδα της πρωτεύουσας απείλησε ξανά, αλλά ο Κωνσταντίνου αυτή την φορά ήταν αυτός που απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο στην προσπάθεια του Πανούση.

Το ματς τελείωσε με την δεύτερη καλή στιγμή των “πρασίνων” στο 91′ που λίγο έλειψαν να “κλέψουν” τον βαθμό. Από μία στημένη φάση προσπάθησαν τα “ελάφια” να βρουν τον δρόμο προς στα δίχτυα, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ στο απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Κουρούπη.

Διαιτησία: Παπαποστόλου (Εύβοιας), Δέλχας (Εύβοιας), Σγουράκης (Πειραιά)

Συνθέσεις:

Άγιος Ιερόθεος: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος (71′ Μανδύλης), Κωστούλας, Μπιρμπίλης, Γούλας, Μιζάνος (58′ Πανούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (79′ Κουτσούλας)

Ρόδος: Πάππος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Ανδρίκος, Νικήτας (69′ Βολονάκης), Κουρούπης, Χατζηλιόντας (80′ Στάτης), Τζιβίλογλου, Κωνσταντίνου, Ιμεραλιλάι (74′ Γανωτάκης), Στεφανίδης