Έμειναν στο μηδέν και… χαμηλά Διαγόρας Βατίου και Αστέρας Μασσάρων

“Μάχη” για να πάρουν τη νίκη και να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έδωσαν στο Βάτι ο τοπικός Διαγόρας κόντρα στον Αστέρα Μασσάρων στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής, ωστόσο το 0-0 έδωσε από έναν πόντο σε κάθε ομάδα.

Στο πρώτο μέρος καλύτερα πατούσε ο Αστέρας και απείλησε στο 40′ με το σουτ του Κώστα, το οποίο εξουδετέρωσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Μαυρουδής.

Λίγο πριν το ημίχρονο (44′) οι Βατενοί ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Πρέτσι μέσα στην περιοχή του Αστέρα, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται.

Στην επανάληψη ο Αστέρας απείλησε με το σουτ του Μίρτσεφ στο 50′ όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 56′ με το σουτ του Αδάμου που δεν ανησύχησε τον Μήλιο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους όταν στο 70′ ο Χατζησάββας έκανε την μπαλιά στον Τομάζου, ωστόσο το σουτ του τελευταίου απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Τσέτσος, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Ζερβός, Καραγιάννης, Μοσχής, Έλληνας, Αδάμος, Κατσαρής, Παπουρδάνος (78’ Τριανταφυλλίδης), Πρέτσι (46’ Θεοδώρου), Τομάζος, Χατζησάββας

Αστέρας: Μήλιος, Διονυσακόπουλος (86’ Λούππος), Καρπαθάκης, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Μίρτσεβ (67’ Βασιλειάδης), Δημητριάδης (78’ Μαυριός), Πάττας