Επέστρεψε και πήρε το… όπλο του ο Λυριστής

Η επιστροφή του Μιχάλη Λυριστή στην Ψίνθο για λογαριασμό της Δόξας “σκόρπισε” ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου και όχι άδικα. Ο έμπειρος επιθετικός… έπιασε δουλειά αμέσως και με δύο δικά του τέρματα οδήγησε στη νίκη (2-0) την ομάδα του επί του Ηρακλή Λάρδου για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, απομακρύνοντας την κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τα… νώτα τους στο ξεκίνημα του ματς και αυτό φάνηκε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Μόλις δύο καλές στιγμές υπήρξαν σ’ όλο το 45λεπτο. Αρχικά ο Νικηταράς με σουτ απείλησε στο 15′, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ μετά από κόντρα σε αμυντικό. Απ’ την άλλη πλευρά ο Βασίλης Ορφανός στο 27′ απείλησε με σουτ και είδε τον αντίπαλο πορτιέρο να του λέει “όχι” με απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 69′ βρήκαν το γκολ που αναζητούσε. Ο Μιχάλης Λυριστής με δυνατή εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερή θέση, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Καντιμοίρη για το 1-0.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας πίεσαν για το δεύτερο γκολ και ο Μιχάλης Λυριστής ήταν και πάλι πρωταγωνιστής. Ο έμπειρος παίκτης στο 75′ με τρομερό σουτ από πλάγια δεξιά θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σπάρταλης, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Στελλάς, Μπατέστας, Παναγιωτόπουλος, Τσοπάνογλου, Χατζηνικόλας, Λυριστής Μ., Λυριστής Δ., Δαλκίδης (80’ λ.τρ. Ορφανός Χ.), Ορφανός Β. (52’ λ.τρ. Ορφανός Δ.)

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Καλανδρώνης (85’ Διακογεωργίου), Καπιώτης, Νίκολλι, Ταγκάεφ, Καμμάς Α., Φάκκας, Καφάλας, Πάχου, Νικηταράς (82’ Διακολουκάς), Ρούφας (65’ Χατζηνικόλας)