Τρίτη και… φαρμακερή από την “χρυσή” αλλαγή του Αστέρα

Στις νίκες επέστρεψε ο Αστέρας Παστίδας που επικράτησε με 1-0 του Ποσειδώνα Καρπάθου εντός έδρας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι γηπεδούχοι πριν πετύχουν το τέρμα της νίκης, είχαν σημαδέψει δύο φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. “Χρυσή” αλλαγή ο Μάριος Καλαγρής που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και σκόραρε στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το συγκρότημα του Γιάννη Καραμηνά να είναι ελαφρώς καλύτερο, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας.

Σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο δεύτερο ημίχρονο “πάτησαν” το γκάζι, αφού απειλούσαν με μεγάλη ευκολία την αντίπαλη εστία.

Πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι ήταν αυτή του 43ου λεπτού όταν ο πλασέ του Λολάκη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Καρύδη στο 58ο λεπτό.

Στο 71′ ο Καλαγρής από κοντά δεν… λάθεψε και με πλασέ έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αποτελώντας την “χρυσή” αλλαγή του Κώστα Πάττα.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Μπερδεμπές, Ράδος

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Λικομέντι, Ισκάς, Καρύδης, Σιδηρόπουλος (69′ Κυρίτσης), Κυπριώτης (70′ Καλαγρής), Φελεσάκης, Παγκράτης (83′ Πολυχρόνης), Μπάρδης, Πάπα, Λολάκης

Ποσειδών: Γαλάνης Γ., Νασόπουλος (67′ Βέργος), Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Κούτολο, Κουλάϊ, Καραλής, Καουκάκης (83’ Χριστόπουλος), Τσιαβέλης, Σπανός Εμμ., Τσιπιζίδης