Ανατροπή και “πεντάρα” στο ντεμπούτο Φαρμακίδη

Γκολ και θέαμα προσέφερε στους φίλους του ο Άρης, ο όποιος στο δεύτερο μέρος ήταν… διαστημικός και επικράτησε με 5-1 του Κλεόβουλου στο ντεμπούτο του Στάθη Φαρμακίδη που κάθισε για πρώτη φορά στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο μετά από περίπου πέντε χρόνια.

Μπορεί η άφιξη του νέου τεχνικού στον Αρχάγγελο να έδωσε… ψυχολογία στους παίκτες της ομάδας, ωστόσο το ημίχρονο τους βρήκε πίσω στο σκορ.

Παρότι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν τέρμα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα στο 22′ από την σέντρα του Πιτσουρδάκη, ο Κολιοκώστας με κεφαλιά έγραψε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι Αρχαγγελίτες που ισοφάρισαν άμεσα με την σέντρα από τον Γιαννιού στο 48ο λεπτό και την κεφαλιά του Μπαϊρακτάρη για το 1-1.

Με την συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα (60′) ο Μπαϊρακτάρης με κοντινό σουτ σημείωσε το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και την ανατροπή της ομάδας του στο σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα (70′) ο Μαρκόπουλος έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μάριο Μπαϊρακτάρη που πέτυχε χατ- τρικ για το 3-1 με κοντινό πλασέ.

Από δημιουργός, ο Μάρκος Μαρκόπουλος έγινε… εκτελεστής στο 72′ και με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο 87′ ήρθε και πέμπτο τέρμα για τους κιτρινόμαυρους που διαμόρφωσαν το τελικό 5-1. Ο Σάββας Σκυλλαράκης χρειάστηκε λίγα μόλις λεπτά από την ώρα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να σκοράρει και το έκανε με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Βασιλείου, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις: 

Άρης: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Γιαννιού, Κοτσίκος (79′ Παρδαλός), Κοντόγιαννος (85′ Κουτσουμπάρης), Συμεωνίδης, Πατσιαούρας, Θοδωρή (78′ Σκυλλαράκης), Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Χαμιτάι, Κακλαμάνος Εμμ., Κουκουτσέλας, Πιτσουρδάκης, Κωστάκης (78′ Κλημαντής), Παπαοικονόμου (78′ Πέθακας), Κολιάδης (63′ Τόμας), Κολιοκώστας, Κακλαμάνος Αλ., Χαρίτος