Δόξα για… παραμονή

Γυάλιζε το μάτι τους.  Η Δόξα Καρδάμαινας ήταν ψυχωμένη, ήταν καλύτερη και επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Μαριτσών κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και βάζοντας δύσκολα στα Μαριτσά.  Μέμα, Χατζησεβαστός και Πης τα γκολ των νικητών. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με Μέμα και Οχτάρα.
Μοιρασμένο ματς στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο ο Ηρακλής ήταν καλά στημένος και είχε αρκετά καλή παρουσία στην αναμέτρηση αναζητώντας το γκολ. Μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψηλότερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν αρκετά και κατάφεραν στο 35΄ να ανοίξουν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Μέμα έξω από την περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου έφτασε στο 2-0 όταν ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε κόρνερ, και ο Χατζησεβαστός με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στην επανάληψη η Δόξα ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και κατάφερε στο 64΄ να πετύχει το τελικό 3-0. Ο Χατζηαντωνίου έκανε την σεντρα απο αριστερά  ο Οχτάρας έπιασε την κεφαλιά και ο Πης με νέα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Να σημειωθεί πως ο μεσοεπιθετικός της Δόξας είχε μόλις περάσει στο ματς.
Συνθέσεις:
Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Κορκής (52΄ Πης), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α, Κουρζής Ι, Παντελής (70΄ Πατσαβούδης), Μέμα, Οχτάρας (76΄ Χαντακάρος), Χατζηαντωνίου, Τάλλαρος
Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς, Σαχίνης, Παναγιώτου, Καρίκης Γ του Σ, Παπακωνσταντής, Μπιγκό (75΄ Πετρίδενας), Ανδρεόπουλος, Τσαλώλης, Βασιλωττος Ε (84΄ Βασιλώττος Χ), Κούρος (65΄ Παππάς), Καρίκης Γ του Δ
giafkasports.gr