“Άλωσε” και τ’ Αφάντου ο ασταμάτητος Διαγόρας

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αφάντου με σκορ 2-0 κόντρα στον ΑΕΡΑ ο Διαγόρας.

Οι πρωτοπόροι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος.

Στο 10′ ο Παντελής Αθανασίου σημάδεψε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Αντώνη Αθανασίου στο 30ο λεπτό.

Ο Τσαγγάρης νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο στο 42′ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο.

Στην επανάληψη συνέχισε την… επίθεση της η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου και στο 65′ ο γηραιός άνοιξε το σκορ σε μια φάση όπου διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Ο Κιοσέογλου κέρδισε την μπάλα από τον Μπαράι που έπεσε στο έδαφος και πάρα τις διαμαρτυρίες για φάουλ, ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην συνέχεια ο παίκτης του Διαγόρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, παρά τα νέα παράπονα των Αφαντενών για τον σκόρερ που δεν τήρησε το fair play.

Παρά την διάθεση που έδειξαν οι γηπεδούχοι να βγουν μπροστά, ο Διαγόρας συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και με τον Γεωργαλλή στο 90′ έκανε το 0-2 “καθαρίζοντας” το τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 68′ ακυρώθηκε γκολ του Μαρίνου για οφ σαιντ σε μια φάση όπου διαμαρτυρήθηκε ο Διαγόρας.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Ορφανός, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας (66΄ λ.τρ. Τρουμπούνας), Ροκάι, Δανάς, Παπαβασιλείου, Γαργάλης, Πλύγκος (82΄ Νικολής), Μπαράι, Στεφανής, Φιλιππάκος (77΄ Δραγάτης), Γιαννακάκης.

Διαγορας: Δαρζέντας, Καλημέρης, Παπαδημήτρης, Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Κιοσέογλου, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Μαρίνου (67΄ Μαθιός) , Τσαγκάρης (55΄ Χατζηκοσμάς), Γεωργαλλής (91΄ Πομπού)