Μοιρασιά στα Μάσσαρι με… ηττημένο τον Αστέρα

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 ήρθαν Αστέρας και Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο Μασσάρων. Αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί κοντά στην επικίνδυνη ζώνη τους κυανόλευκους, ενώ απομακρύνθηκαν κι άλλο οι Ψινθενοί.

Οι φιλοξενούμενοι είπαν “ευχαριστώ” στο… δώρο του Μήλιου στο 3′ όταν έκανε κακή απομάκρυνση της μπάλας, αυτή έφτασε στον Κωστομοίρη από την πάσα του Λυριστή και ο πρώτος από κοντά σημείωσε το 0-1 για την Δόξα.

Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη και στο 8′ ο Χαλίλ Κιλασίν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 9′ ο Στογιανόφσκι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Αυτές ήταν και οι σημαντικότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, πέρα από το γκολ αφού οι δύο ομάδες… αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Δυνατά μπήκε στην επανάληψη ο Αστέρας με στόχο να… γυρίσει το παιχνίδι και τα κατάφερε.

Αφού ο Κουνελλές στο 60′ πλάσαρε πάνω στον Μήλιο και έχασε την ευκαιρία να δώσει… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ.

Σε διάστημα πέντε λεπτών το ματς γύρισε… τούμπα.

Αρχικά στο 63′ ο Διονυσιακόπουλος σέντραρε και ο Πάττας αφού κατέβασε ωραία την μπάλα, με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Ηλία έκανε το 1-1.

Η ανατροπή έγινε στο 67′ μετά το γύρισμα του Πάττα από τα αριστερά και την κοντινή προβολή του Μίρτσεφ για το 2-1.

Παρότι έδειχνε πως ο Αστέρας έλεγχε το παιχνίδι από την στιγμή που πέρασε μπροστά στο σκορ και “φλέρταρε” με τη νίκη, ο Λυριστής είχε αντιθετη άποψη και με φοβερό πλασέ απο δύσκολη γωνία στο 76′ ισοφάρισε σε 2-2.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, παρά την πίεση του Αστέρα και οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Γιακουμάκης, Λαζός

Συνθέσεις:

Αστέρας: Μήλιος, Μαυριός (28΄ Βασιλειάδης), Διονυσακόπουλος, Στογιανόφσκι, Καλοπήτας (46΄ Κώστας), Καρπαθάκης, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Γρηγοριάδης (79΄ Μπαϊρακτάρης), Μίρτσεφ, Πάττας

Δόξα: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Ορφανός Χ., Μπαρμπαντώνης, Ορφανός Β., Χατζηνικόλας, Μπατέστας (12΄ λ.τρ. Κουνελλές), Δαλκίδης, Κωστομοίρης (90΄ Κωστομοίρης), Λυριστής Θ. (91΄ Σαββούλης)