Ανατροπή στο… άψε- σβήσε για τον Αντίμαχο

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με την γκολάρα του Παναγιώτη Καρίκη στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αντίμαχος βρήκε τον «σωτήρα» στο πρόσωπο του Δημήτρη Πη που σκόραρε δις (52’,56’) και πήρε τη νίκη με 2-1 πετυχαίνοντας έτσι την 27η συνεχόμενη νίκη του στο γήπεδο της Αντιμάχειας. Οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 30 βαθμούς και ανέβηκαν έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν υπέρ τους τον αέρα στο πρώτο μέρος και στο 10’ προηγήθηκαν όταν ο Καρίκης λίγα μέτρα μπροστά απ’ την μεσαία γραμμή επιχείρησε το σουτ και εκείνη κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του Μιχαλάκη για το 0-1.

Ο Αντίμαχος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, κυρίως απ’ τα πλάγια και στο 25’ δημιούργησε ευκαιρία με τον Πη από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να κερδίσει τον Καστανάκη.

Ο Κλεάνθης έκλεισε καλά τους χώρους και έψαξε στην κόντρα για να πετύχει το δεύτερο γκολ του αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία και έτσι το ημίχρονο έληξε με 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι «κόκκινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς. Στο 50’ ο Καστανάκης νίκησε τον Πη αλλά δύο λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Αντίμαχου χρίστηκε σκόρερ. Ο Καράλιαμης έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Δημήτρης Πης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσια.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους. Ο Συνεσίου βρήκε ωραία τον Μπεκιρλάρι απ’ τα δεξιά , εκείνος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Δημήτρη Πη που από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Από εκείνο το σημείο και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αφού οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν την ευκαιρία να κλειδώσουν το ματς και οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν με κάποιους βαθιές μπαλιές, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις αλλά δεν έκαναν την μεγάλη φάση και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης , Καράλιαμης, Ιωαννίδης (88’ Ανδρογιώργης), Μποϊλής (83’ Σκαλέρης Γ.), Σωτίρι, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι (63’ λ.τρ. Κάρλος), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου

Κλεάνθης: Καστανάκης, Καψαλάκης, Καρίκης, Κρομύδας, Γιαννίκος, Γιατσιάτσιος (54’ λ.τρ. Πατακάς), Πελέκης, Ποζατζίδης, Θάνος (85’ Ατσίδης), Λερογιάννης, Πλύγκος

giafkasports.gr