Επιστροφή στις νίκες με Παλάζη

Μετά από τρία παιχνίδια όπου αγνοούσε το τρίποντο, ο Φοίβος επικράτησε με 0-2 της Δόξας στο γήπεδο Ψίνθου χάρις τα δύο τέρματα του Τάσσου Παλάζη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πορτιέρο Κοντογιωργάκης της Δόξας που έκανε διπλή επέμβαση στο 20′ στην εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη και εν συνεχεία στο σουτ του Μόσχου.

Πάντως λίγο αργότερα (27′) ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πλασέ του Παλάζη και έτσι έγινε το 0-1.

Στο 39′ η Δόξα ζήτησε πέναλτι για χέρι αντιπάλου αμυντικού μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται.

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι στο β’ μέρος για τους γηπεδούχους όταν ο Μιχάλης Λυριστής στο 55′ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τόππος απέκρουσε σωτηρία σε κόρνερ.

Στο 75′ και πάλι η Δόξα ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά ξανά ο διαιτητής δεν… συγκινήθηκε και συνεχίστηκε το ματς.

Ο Τόππος στο 77′ βρέθηκε εκ νέου σε ετοιμότητα και απέκρουσε τα σουτ του Θοδωρή Λυριστή.

Στο 80′ ο Θοδωρής Λυριστής ανατράπηκε από τον Ορφανίδη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Από τα 11 βήματα ο Τόππος “ψάρεψε” τον Ορφανό και κράτησε το μηδέν.

Σα να μην έφτανε αυτό για την Δόξα, ο Παλάζης βρέθηκε σε θέσης βολής και με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Σπάρταλης, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Δόξα: Κοντογιωργάκης, Στελλάς, Σαββούλης, Παναγιωτόπουλος, Μπαρμπαντώνης, Λυριστής Μ. (80’ Μπατέστας), Ορφανός Δ., Ορφανός Β., Λυριστής Θ., Δαλκίδης, Κωστομοίρης (46’ Χατζηνικόλας)

Φοίβος: Τόππος, Ορφανίδης, Μάτσης, Φελεγκάκης, Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Τσουβαλάς (85’ Καραγεωργίου), Αξιώτης, Παλάζης, Γιαννακόπουλος (27’ λ.τρ. Ταφάνι), Μόσχος