Τρίποντο στα… χασομέρια για τον Αστέρα Παστίδας

Παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη στο γήπεδο Παστίδας ανάμεσα στον Αστέρα και τον Άρη Αρχάγγελου. Οι γηπεδούχοι με γκολ στις καθυστερήσεις πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο με σκορ 2-1.

Το πρώτο μέρος πέρασε ανεκμετάλλευτο και από τις δυο ομάδες, αλλά στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο β’ μέρος και απείλησαν με τον Πάπα στο 56′ όταν έστειλε την μπάλα άουτ με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 73′ η άμυνα του Άρη έκανε λάθος και ο Λολάκης που έγινε αποδέκτης της μπάλας, την έστειλε με διαγώνιο σουτ στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Στο 76′ ο Σκυλλαράκης έκανε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και αφού πέρασε δύο αντιπάλους, γύρισε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα και ο Μπαϊρακτάρης με σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 81′ ο Σκυλλαράκης έκανε και πάλι άνω- κάτω την άμυνα των γηπεδούχων και γύρισε την μπάλα, αλλά ο Μπαϊρακτάρης αυτή την φορά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι αφού… γλίτωσαν την ανατροπή, βγήκαν μπροστά μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Αυτό ήρθε στο 93′ από την εκτέλεση φάουλ του Καρύδη και το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πάπα για το τελικό 2-1.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Βλάχος, Μπέκας

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς, Χαριτάκης, Λικομέτι (63′ Καλαγρής), Κυπριώτης, Φελεσάκης, Πάπα, Μπάρδης (90′ Σιδηρόπουλος), Πολυχρόνης (80′ Κυρίτσης), Λολάκης

Άρης: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Γκίκας, Γιαννιού, Συμεωνίδης Γ., Κοντόγιαννος, Πατσιαούρας, Μπαϊρακτάρης, Θοδωρή (78′ Παρδαλός), Μαρκόπουλος, Σκυλλαράκης