Νίκη “χρυσάφι” για τον Διαγόρα Βατίου

Σε ένα παιχνίδι σκέτο ταλαιπωρία αφού η Δόξα Καρδάμαινας έφτασε στο ματς στις 14:10, με το ματς να ξεκινά στις 14:15 και στην συνέχεια πρόλαβε οριακά το καράβι των 17:00, γνώρισε την ήττα με 3-1 απ’τον Διαγόρα Βατίου που έπαιζε ουσιαστικά την ζωή του και με αυτήν τη νίκη πήρε ανάσα για να παλέψει στην συνέχεια για την παραμονή. Ζωάννου (2), και αυτογκόλ απ’ τον Πη τα γκολ των νικητών ενώ για την Δόξα Καρδάμαινας μείωσε στο 80’ ο Χατζηπαναγιώτης.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά σέντρα απ’ τα αριστερά ο Ζωάννου βρήκε την μπάλα με εκείνη να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να περνά την γραμμή για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν γρήγορα και δεύτερο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 10’ ο Πης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Η Δόξα από εκείνο το σημείο και μέχρι το ημίχρονο είχε την υπέροχη αλλά ήταν ανούσια επιθετικά με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να μειώσουν με το Βάτι να προσπαθεί κυρίως να κλείσει διαδρόμους ωστόσο και πάλι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Μαυρουδή.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν στην κόντρα το γκολ για να κλειδώσου τη νίκη και κατάφεραν να πετύχουν στο 77’ με τον Ζωάννου. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν το τελικό σκορ με τον Χατζηπαναγιώτη να μειώσει στο 80’ σε 3-1 ενώ στο 88’ ο Αντώνης Κουρζής έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 3-2.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Σαρρής, Λάζος

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Ζερβός, Καραγιάννης (60’ Μοσχής), Κούτσι, Έλληνας, Αδάμος, Κατσαρής, Παπουρδάνος (78’ Τομάζος), Τριανταφυλλίδης (74’ Θεοδώρου), Χατζησάββας, Ζωάννου

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Τάλλαρος, Κουρζής Α., Πης (46’ Κορκής), Κουρζής Γ. (60’ Γιαννικουρής), Μέμα, Οχτάρας, Παντελής, Χατζηαντωνίου

giafkasports.gr