“Πλήρωσε” την… απουσία της στην επανάληψη η Ρόδος

Την ήττα με 0-3 από τον Εργοτέλη υπέστη η Ρόδος στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας για την 16η αγωνιστική. Τρία γκολ στην επανάληψη για τους Κριτικούς που εκμεταλλεύτηκαν την κακή παρουσία των “ελαφιών” που ήταν σα να μην βγήκαν από τ’ αποδυτήρια.

Η εικόνα των πρασίνων στο πρώτο μέρος ήταν καλή, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι κιτρινόμαυροι πάτησαν… γκάζι.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄ Ο Ευγενικός θα κάνει την παράλληλη μπαλιά για τον Στεφανίδη και αυτός από κοντά δεν θα καταφέρει να σκοράρει , θα απομακρύνει στη γραμμή ο Βασιλειάδης.

11΄ Ο Τορεσάνι θα επιχειρήσει το μακρινό όμως η μπάλα θα φύγει ψηλά άουτ.

26΄ Σέντρα σούτ από τα δεξιά του Ευγενικού, η μπάλα θα πάρει κα περίεργη τροχιά και θα φύγει λίγο άουτ.

41΄ Καλή φάση για τον Εργοτέλη, ο Serginio σούταρε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πάππου.

51΄ Απευθείας φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και αριστερά από τον Λεάλ, η μπάλα στο “παραθυράκι” του Πάππου και 0-1.

65΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Εργοτέλη η μπάλα θα μείνει στην περιοχή χωρίς να διώξει κάποιος αμυντικός, ο Καυμακαμούδης θα το εκμεταλευτεί αυτό και με σουτ στην γωνία θα δώσει “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του.

83΄ Ο Λεάλ θα εκτελέσει το φάουλ ο Βογιατζής θα πάρει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Διαιτησία: Κορδολαίμης, Χαλβατζάκος, Τζιλίρης

Συνθέσεις:

Ρόδος: Πάππος, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Μοσχάκης (60΄ Χατζηλιόντας), Κασαπάκης (81΄ Τζιβίλογλου), Ανδρίκος, Κωνσταντίνου, Κουρούπης, Ευγενικός, Στεφανίδης (77΄ Ιμεραλιλάι), Τορεσάνι

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Λεάλ (88΄ Μανουσάκης), Μίσελ, Γκοτσούλιας (46΄ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Νικολακάκης, Τζάνης, Μπάτζιος, Νιάρος, Μίγκας (57΄ Καιμακαμούδης), Σερτζίνιο