Κορυφαίος διαιτητής ο Σιδηρόπουλος

O Tάσος Σιδηρόπουλος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος διαιτητής για τη σεζόν 2015-16. Ο διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν ήταν στην εκδήλωση ωστόσο μέσα από βίντεο έστειλε το μήνυμα του ευχαριστώντας του ποδοσφαιριστές για το βραβείο.

“Καλή χρονιά σε όλους. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που μου έχει γίνει μέχρι τώρα αφού οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου μου δίνουν αυτό το βραβείο. Αυτό σημαίνει ότι κάνω καλή δουλειά. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω με την ίδια θέρμη να αποδίδω δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο” τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΣΔ

Στην «35η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών,  είχε την τιμή να παρευρεθεί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Διακοφώτης, με σκοπό τη βράβευση των καλύτερων της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Για ακόμη μία χρονιά, ο κορυφαίος Έλληνας Διαιτητής, ο δικός μας Διεθνής, κ. Σιδηρόπουλος, ψηφίσθηκε από τους ποδοσφαιριστές ως ο καλύτερος Διαιτητής, το βραβείο του, είχε την τιμή να παραλάβει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

 Οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου διαιτητή ήταν οι:

Νικητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος ( Δωδεκανήσου )

Παπαπέτρου Αναστάσιος ( Αθηνών )

Τριτσώνης Σταύρος ( Αθηνών )