Στους «4» Ο Αντίμαχος

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου προκρίθηκε ο Αντίμαχος Κω μετά την νίκη που πήρε με 3-2 στην Ψίνθο από την τοπική Δόξα. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους και μόλις στο 7 ΄ άνοιξαν το σκορ(0-1) με τον Πης και στο 12΄διπλασίασαν(0-2) τα τέρματα τους με τον Συνεσίου. Το 0-3 πέτυχε στο 57΄πάλι ο Πης και Έκανε δύο τα τέρματα του. Οι γηπεδούχου στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν και στο 63΄μείωσαν το σκορ σε 1-3 με τον Θόδωρο Λυριστή, ενώ μετά από πέντε λεπτά(68΄) ο αδελφός του Μιχάλης Λυριστής έκανε το 2-3. Οι δύο ομάδες είχαν και στα δοκάρια. Συγκεκριμένα στο 40΄ ο Θωνιάτης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και στο 88΄ ο Χατζησουλεϊμάν έστειλε την μπάλα στο μοριζόντιο. Η Δόξα στο 53΄ είχε σουτ στο δεξί κάθετο με τον Θόδωρο Λυριστή που πήρε την πάσα από τον αδελφό του Μιχάλη.
Διαιτησία Πατσιόπουλος-Τσέτσος-Μοσχάτος.
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Στελλάς, Χαζτηνικόλας, Καρίκης, Μπαρμπαντώνης(46΄Σαββούλης), Μιχ. Λυριστής, Μπατέστας, Τσοπάνογλου, Θεοδ. Λυριστής, Δαλκίδης, Κωστομοίρης Β.(60΄ Πετράς)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Ιωαννίδης, Καράλιαμης, Θωνιάτης, Σωτήρη, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι(16΄ λ.τ. Μποϊλής), Χατζησουλεϊμάν, Πής, Βλαδιμίρωφ, Συνεσίου(89΄Κάρλος)