“Έβγαλε” αντίδραση, μπορούσε την ανατροπή ο Ιάλυσος

Με… αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιάλυσος έφτασε στην ισοφάριση στο παιχνίδι κόντρα στον Άγιο Ισίδωρο και το τελικό 2-2 του χάρισε έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα αρκετά νωρίς, αλλά… συνήλθαν στην συνέχεια και έφτασαν στην ισοφάριση.

Παράλληλα οι “τοξοβόλοι” έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Φάσεις και Γκολ:

4′ Μετά από πάσα του Σαγανά, ο Γκουτσούλας με δυνατό σούτ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 0 – 1.

7′ Σέντρα του Δελαπόρτα και κεφαλιά του Ρίκκα, λίγο έξω από το δεξί κάθετο του Κυρίτση. Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιάλυσο.

11΄ Ο Μπαρόζο έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά ο Σπάρταλης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα διότι παρεμποδήκε από τον Μπιρμπίλι.

17′  Θανόπουλος κλέβει την μπάλα και αφού μπαίνει στη μεγάλη περιοχή του Ιάλυσου, πλασάρει εύστοχα τον Παπαδόπουλο για το 0 – 2.

23′ χέρι του Μπιρμπίλι στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Αντιπαριώτης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

26′ Μετά από κάθετη του Καρπαθάκη, ο Σπάρταλης πλάσαρε και ο Κυρίτσης έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια.

36′  Διαμαρτυρίες για πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Μιχαλόπουλου στον Δελαπόρτα.

59′ ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο! Μετά από σέντρα του Αρχοντούλη και κεφαλιά του Αχείμαστου, ο Κυρίτσης απέκρουσε ασταθώς και ο Καρπαθάκης με πλασέ σε κενή εστία κάνει το 1 – 2.

65′ Εκτέλεση του φάουλ από τον Ρίκκα, ο Δελαπόρτας έκανε το πλασέ, ο Κυρίτσης έδιωξε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Αλιατίδης πλάσαρε εκ νέου αλλά ο Γούλας έδιωξε εκ νέου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 

75′  Σούτ του Ρίκκα απόκρουση από τον νεαρό πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

80′ Πέναλτυ για τον Ιάλυσο! Σπρώξιμο του Μιχαλόπουλου στον Παφιάκη, ο Αντιπαριώτης δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Εύστοχη η εκτέλεση πέναλτυ από τον Ρεκλείτη. 2 – 2.

Διαιτησία: Αντιπαριώτης, Μητάρης, Οικονόμου

Συνθεσεις:

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης, Ρίκκα, Καρπαθάκης, Αλιατίδης, Μπαρόζο, Νυφαδόπουλος

Άγιος Ισίδωρος: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλη, Δάρρας, Γκουτσούλας, Καραμέρης, Γούλας, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος