Ιάλυσος- Άγιος Ιερόθεος (Ζωντανά)

Επιστρέφει στο… σπίτι του και στοχεύει στη νίκη ο Ιάλυσος κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική (4ος όμιλος), για την εξέλιξη της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το fmtop.gr.

Οικονομίδειο Στάδιο (15.00): Ιάλυσος- Άγιος Ιερόθεος  2-2 Τελικό

 

80′ Πέναλτυ για τον Ιάλυσο! Σπρώξιμο του Μιχαλόπουλου στον Παφιάκη, ο Αντιπαριώτης δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Εύστοχη η εκτέλεση πέναλτυ από τον Ρεκλείτη. 2 – 2 !

75′  Σούτ του Ρίκκα απόκρουση από τον νεαρό πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

65′ Εκτέλεση του φάουλ από τον Ρίκκα, ο Δελαπόρτας έκανε το πλασέ, ο Κυρίτσης έδιωξε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Αλιατίδης πλάσαρε εκ νέου αλλά ο Γούλας έδιωξε εκ νέου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 

59′ ΓΚΟΛ για τον Ιάλυσο! Μετά από σέντρα του Αρχοντούλη και κεφαλιά του Αχείμαστου, ο Κυρίτσης απέκρουσε ασταθώς και ο Καρπαθάκης με πλασέ σε κενή εστία κάνει το 1 – 2. 

Βάσει εικόνας των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα αδικεί μέχρι στιγμής τους γηπεδούχους.

Πιό ουσιαστικοί οι φιλοξενούμενοι, στις δύο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν βρήκαν δίχτυα ισάριθμες φορές.

Ημίχρονο

36′  Διαμαρτυρίες για πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Μιχαλόπουλου στον Δελαπόρτα.

26′ Μετά από κάθετη του Καρπαθάκη, ο Σπάρταλης πλάσαρε και ο Κυρίτσης έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια.

23′ χέρι του Μπιρμπίλι στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Αντιπαριώτης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

17′  Θανόπουλος κλέβει την μπάλα και αφού μπαίνει στη μεγάλη περιοχή του Ιάλυσου, πλασάρει εύστοχα τον Παπαδόπουλο για το 0 – 2. 

11΄ Ο Μπαρόζο έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά ο Σπάρταλης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα διότι παρεμποδήκε από τον Μπιρμπίλι.

7′ Σέντρα του Δελαπόρτα και κεφαλιά του Ρίκκα, λίγο έξω από το δεξί κάθετο του Κυρίτση. Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιάλυσο.

4′ Μετά από πάσα του Σαγανά, ο Γκουτσούλας με δυνατό σούτ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 0 – 1. 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης, Ρίκκα, Καρπαθάκης, Αλιατίδης, Μπαρόζο, Νυφαδόπουλος

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλη, Δάρρας, Γκουτσούλας, Καραμέρης, Γούλας, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος

Διαιτησία: Αντιπαριώτης, Μητάρης, Οικονόμου